Η Εταιρεία
H ιστορία της Ιntertrak

To 1993, και μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στη διάθεση μηχανημάτων τεχνικών έργων, οι αδελφοί Χατζηαποστόλου ιδρύουν την ΙΝΤΕRΤRΑΚ.

Έτσι, με συνολική εμπειρία που ξεπερνάει τα 30 χρόνια, η ΙΝΤΕRTRAK συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία με ευρωπαϊκά πρότυπα και επαναστατικές καινοτομίες σε ότι αφορά τον εξοπλισμό και την εξυπηρέτηση στο χώρο των μηχανημάτων έργων, έχοντας κάνει τα εξής βήματα:

Το 1995 αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση με έδρα τη Θεσσαλονίκη του οίκου BOBCAT, που περιλαμβάνει τις κατηγορίες φορτωτών: πλάγιας ολίσθησης, ερπυστριoφόρων, με σύστημα τετραδιεύθυνσης, mini ερπυστριοφόρων, καθώς και ειδικών οχημάτων, εκσκαφέων, τηλεσκοπικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων.

Στα χρόνια που ακολουθούν, η εταιρεία αναλαμβάνει ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και των οίκων INGERSOLL RAND που μετονομάστηκε στην συνέχεια σε DOOSAN – Portable Power και περιλαμβάνει αεροσυμπιεστές, γεννήτριες, συστήματα φωτισμού, μηχανήματα συμπίεσης εδάφους και εργαλείων χειρός. ΤΕCNA υδραυλικές βραχοσφύρες, TIMBERWOLF κλαδοτεμαχιστές, METALMEC ράμπες φόρτωσης, MINITOP ελαστικές ερπύστριες, IFOR WILLIAMS trailers, SNORKEL ανυψωτικά μηχανήματα – εξέδρες εργασίας.

Παράλληλα, εδώ και πολλά χρόνια, προμηθεύει επιτυχώς την αγορά με μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων και εξοπλισμού ελαφρώς μεταχειρισμένων.

Η INTERTRAK αποτελεί σημαντικό μέρος ομίλου ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευαστικών μηχανημάτων στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.

Με τα υπερσύγχρονα συνεργεία της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, η ΙΝΤΕRTRAK παρέχει άμεση τεχνική κάλυψη, ενώ διατηρεί κι ένα πλήρες τμήμα ανταλλακτικών με παράδοση την επόμενη μέρα σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία έχει ένα μεγάλο κύκλο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, πράγμα που τη καθιστά ικανή να ανταποκριθεί άμεσα και οποιαδήποτε στιγμή ο πελάτης την χρειαστεί.

Έτσι, θέτοντας ως προτεραιότητα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα εξακολουθήσουμε να πρωτοστατούμε στο χώρο μας.

Intertrak
Η Φιλοσοφία μας

Το όραμά μας. Nα είμαστε μια εταιρεία που συμβάλει με την αδιάκοπη εξέλιξη της και τα καινοτόμα υψηλής ποιότητας προϊόντα της στην συνεχή εξέλιξη της αγοράς μηχανημάτων έργων.

Η αποστολή μας. Να προσφέρουμε στους Πελάτες μας ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας και καινοτομίας συμβάλλοντας στην ευημερία των συνεργατών μας και των επιχειρήσεών τους.

Οι αξίες μας. Υπευθυνότητα απέναντι στους Πελάτες μας, στους εργαζόμενους, στους συνεργάτες και στους προμηθευτές μας, με σεβασμό στις ανάγκες τους, καταβάλλοντας καθημερινή προσπάθεια να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Ολική Ποιότητα. Εφαρμόζουμε συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ISO 9001:2008) και καθημερινούς ελέγχους με πιστοποίηση διαδικασιών στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

espa